Taxatie

Om vele redenen kunt u de waarde van een woning nodig hebben. Bijvoorbeeld voor de verkoop van uw huidige woning, de aankoop van uw nieuwe woning, een hypotheek of uw belastingzaken.?

In de meeste gevallen heeft u het taxatierapport binnen één week na de opname in huis, zowel op papier als digitaal via uw e-mail.

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Uiteraard voldoen wij aan deze kaliteitseisen.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Vraagt u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie aan? Dan bent u verplicht om een taxatierapport op te laten maken door een gecertificeert taxateur met tussenkomst van een validatieinstutuut (NWWI, , Taxateurs Uni, Taxatie Validatie Instituut of iValidatie). Hiervoor zijn wij u graag van dienst.

All-in-taxatietarief € 495,- inclusief NWWI en BTW
Bij verbouwing of VvE geldt een opslag van € 100,-
Bij ons krijgt u geen onduidelijke extra kosten, fotokosten, kadasterkosten, etc.!

Verzekeringen

Ook voor verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst met betrekking tot schadeverzekeringen en levensverzekeringen.

Wij werken samen met vrijwel alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en maken voor u graag een passend advies.


Voor meer informatie of een offerte adviseren wij u contact met ons op te nemen om een zo juist mogelijk verzekeringspakket voor u samen te stellen op basis van uw persoonlijke situatie.