Mijn favorieten

Taxatie

Om vele redenen kunt u de waarde van een woning nodig hebben. Bijvoorbeeld voor de verkoop van uw huidige woning, de aankoop van uw nieuwe woning, een hypotheek of uw belastingzaken?

Wat is mijn woning waard? Onze taxateurs zijn Register-Taxateur. Zij kunnen als geen ander de waarde van uw woning beoordelen. Een Register-Taxateur werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels en reglementen van NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Deskundigheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit zijn belangrijke kernwaarden voor de Register-Taxateur.

In de meeste gevallen heeft u het taxatierapport binnen één week na de opname in huis, zowel op papier als digitaal via uw e-mail.

Bel 078-6150488 of laat hiernaast uw gegevens achter bij "Maak een afspraak" of "Bel mij" en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen. NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en Permanente Educatie en borgt daarmee de kwaliteit van de geregistreerde taxateurs.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Vraagt u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie aan? Dan bent u verplicht om een taxatierapport op te laten maken door een gecertificeert taxateur met tussenkomst van een validatieinstutuut (NWWI, , Taxateurs Uni, Taxatie Validatie Instituut of iValidatie). Hiervoor zijn wij u graag van dienst.

All-in-taxatietarief € 495,- inclusief NWWI en BTW
(bij taxatiewaarde tot € 350.000,-, daarboven op aanvraag)
Bij verbouwing en/of VvE geldt een opslag van € 100,-
Bij ons krijgt u geen onduidelijke extra kosten, fotokosten, kadasterkosten, etc.

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Uiteraard voldoen wij aan deze kaliteitseisen.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring