Mijn favorieten

Verkoop

Bij ons geen kille zakelijke aanpak, maar persoonlijke aandacht. Het gehele verkoopproces wordt in overleg uitgevoerd en betreft een volledig verkooptraject vanaf de verkoopopname tot de definitieve levering bij de notaris (en daarna!).

Wat is mijn woning waard? Onze Register-Makelaars zijn tevens Register-Taxateur. Zij kunnen als geen ander de waarde van uw woning beoordelen. Een Register-Taxateur werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels en reglementen van NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Deskundigheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit zijn belangrijke kernwaarden voor de Register-Taxateur.
 
Uw woning wordt geplaatst op Funda.nl, onze eigen website nederlofmakelaardij.nl en diverse andere woningsites. Tevens beschikken wij over een eigen woningzoekendensysteem waaruit vele verkopen komen. Ook woningruil is een systeem waaruit vele verkopen voortvloeien.
 
Professionele foto’s worden gemaakt in eigen beheer. Hierdoor heeft u geen extra kosten voor een externe fotograaf en kunnen bij wijziging van uw inrichting of tuin op korte termijn nieuwe foto’s worden gemaakt om een zo reëel mogelijk beeld van uw woning te laten zien.

Tevens leveren wij professionele 2D/3D plattegronden en 360° foto's van uw woning.
Een duidelijke plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen van de woning en helpt de bezoeker de ruimten in de woning goed in te schatten. De 360° foto's geven een bezoeker online het gevoel midden in de woning te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken.

Onze verkoopcourtage ligt, afhankelijk van de waarde van de woning, tussen 1% en 2% van de verkoopprijs van de woning met een minimum van € 2.250,- (exclusief btw). Voor niet-woningen geldt een minimum tarief van € 995,- (exclusief btw).

Bel 078-6150488 of laat hiernaast uw gegevens achter bij "Maak een afspraak" of "Bel mij" en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring