Mijn favorieten

Verkoop

Bij ons geen kille zakelijke aanpak, maar persoonlijke aandacht. Het gehele verkoopproces wordt in overleg uitgevoerd en betreft een volledig verkooptraject vanaf de verkoopopname tot de definitieve levering bij de notaris (en daarna!).
 
Uw woning wordt geplaatst op Funda.nl, onze eigen website nederlofmakelaardij.nl en diverse andere woningsites. Tevens beschikken wij over een eigen woningzoekendensysteem waaruit vele verkopen komen. Ook woningruil is een systeem waaruit vele verkopen voortvloeien.
 
Professionele foto’s worden gemaakt in eigen beheer. Hierdoor heeft u geen extra kosten voor een externe fotograaf en kunnen bij wijziging van uw inrichting of tuin op korte termijn nieuwe foto’s worden gemaakt om een zo reëel mogelijk beeld van uw woning te laten zien.

Tevens leveren wij professionele 2D/3D plattegronden en 360° foto's van uw woning.
Een duidelijke plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen van de woning en helpt de bezoeker de ruimten in de woning goed in te schatten. De 360° foto's geven een bezoeker online het gevoel midden in de woning te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken.

Onze verkoopcourtage ligt, afhankelijk van de waarde van de woning, tussen 1% en 2% exclusief btw. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring